dinti intr-o zi pret implant dentar rapid

VIDEO DINTI INTR-O ZI: Restaurarea totala a danturii versus restaurarea unui singur dinte cu implant dentar rapid cu incarcare imediata

Implanturile dentare rapide cu incarcare imediata (implant intr-o zi) pot fi utilizate atat pentru un singur dinte, cat si pentru o parte sau toata dantura. Avantajele procedurii “DINTI INTR-O ZI” sunt ca implanturile rapide pot fi incarcate in aceeasi zi cu lucrari/coroane dentare provizorii fixe, astfel incat pacientul beneficiaza de dinti ficsi pe toate durata tratamentului. Dupa inserarea implanturilor, pacientului i se ataseaza lucrarile provizorii FIXE, acesta reusind sa se reintegreze rapid in mediul social inca din urmatoarele zile, putand sa manance si sa zambeasca absolut normal!

SOLICITA OFERTA IMPLANT RAPID FAST&FIXED!

Mai jos puteti viziona doua scurte animatii in care se exemplifica pasii procedurilor atat pentru restaurarea unui singur dinte, cat si pentru o restaurare totala a danturii (pe mandibula).

VIDEO RESTAURARE UN SINGUR DINTE CU IMPLANT DENTAR INTR-O ZI


SOLICITA OFERTA IMPLANT RAPID FAST&FIXED sau PROGRAMARE CONSULTATIE GRATUITA!

VIDEO RESTAURARE DANTURA MANDIBULA IMPLANT DENTAR INTR-O ZI


SOLICITA OFERTA IMPLANT RAPID FAST&FIXED sau PROGRAMARE CONSULTATIE GRATUITA!

Solicitare Oferta / Consultatie Gratuita Implant Rapid Intr-o Zi - Fast&Fixed by Bredent - Dantura fixa in 24h!

Va rugam sa ne lasati datele dvs. de contact. Optional, puteti sa atasati o radiografie sau CT. Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va oferi mai multe detalii.

Numele dvs. *

Telefon * (includeti prefixul tarii pentru strainatate)

E-mail (optional)

Oras* (pentru care solicitati serviciile stomatologice)Observatii (optional, furnizati detalii legate de situatia dvs.)

Daca doriti sa atasati o radiografie

Optional, incarcati o imagine cu radiografie panoramica sau computer-tomografApasand pe butonul de mai jos confirmati faptul ca sunteti de acord cu transmiterea informatiilor furnizate de dvs. catre clinicile dentare si ca puteti fi contactat de catre acestea, si cu termenii si conditiile de pe site.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (52 voturi, medie: 4,69 din 5)
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Utile și etichetat cu , , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

2 răspunsuri la VIDEO DINTI INTR-O ZI: Restaurarea totala a danturii versus restaurarea unui singur dinte cu implant dentar rapid cu incarcare imediata

  1. http://0.gravatar.com/avatar/ad964cf03996720f1b8bc794c651d6e9?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Maria Miclaus spune:

    Am vazut filmul dar inteleg ca ramai tot cu placa de proteza !?Eu am proteza la partea superioara (nu am mai am dinti si masele)si nu o suport ,imi vine sa vomit mereu !O refac anual pe motive de nereusita !O proteza mi-a facut un tesut fibromatos si am fost operata ! Am avut incizii la tdintii superiori plus dou operatii de chisturi asa ca osul a fost mereu taiat si gingina e putin scazuta ! In concluzie nu suport placa pe bolta palatina (cerul gurii) exista o metoda sa scap de ea ? Va multumesc !

  2. http://0.gravatar.com/avatar/e278561ef7ccce45062076dc47de4741?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G silviu dobre spune:

    deci implanturile acestea rapide se pot folosi si pentru un singur dinte? ca asa inteleg. cam cat costa un singur dinte si cat costa toata dantura aproximativ? multumesc

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*