dental implant bucharest romania

DentalMed Luxury Dental Clinic – Bucuresti

1 comentarii | Lasă un comentariu
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (12 voturi, medie: 4,58 din 5)
Loading ... Loading ...

DentalMed Luxury Dental Clinic
Furnizor al Casei Regale a Romaniei
Calea 13 Septembrie 102, bl. 48 A, Parter
București 050727, langa JW Marriott Grand Hotel Bucuresti
Tel: 0040 21 402 87 35, 0040 372 330 300
Email: contact@dental-med.ro
Web: www.dental-med.roClinica dentara DentalMed dispune de 11 cabinete stomatologice, dotate cu tehnologie germana de ultima generatie, microscop endodontic Carl Zeiss, lampa de albire cu Accelerator de Albire, centru de radiologie dentara, Computer Tomograf CBCT, camera speciala pentru sterilizare, aparat de inhalosedare, echipamente si aparatura speciala pentru operatiile de inserare implanturi dentare, sala de operatii complet utilata.

Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipa de medici stomatologi recunoscuti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este solutia unei danturi frumoase si sanatoase. De aceea la DentalMed tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, stomatologii nostri fiind in permanenta instruiti atat in tara, cat si in strainatate. Interventii speciale, de natura tratamentului prin implant dentar, sunt realizate la nivel de performanta recunoscuta international de catre o echipa mixta, formata din medici specialisti romani si straini.

In clinica noastra dentara, medicul stomatolog va evalua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare si veti discuta impreuna despre variantele de tratament, despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor aparute.

Atmosfera prietenoasa si profesionalismul echipei medicale vor face ca timpul petrecut in clinica stomatologica sa treaca in mod placut. Clinica este dotata cu internet wireless in sala de asteptare, deci rezolvarea emailurilor urgente nu mai este o problema.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare la clinica dentara si in acelasi timp ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util.

Tratamentul stomatologic fara durere este unul din principalele noastre obiective. La clinica stomatologica DentalMed acest lucru este posibil (mai ales cand este vorba de stomatologia pentru copii), clinica dispunand de cele mai moderne tehnici de îndepărtare a senzaţiei de teamă si durere a pacientului: inhalosedarea cu protoxid de azot, anestezia intravenoasa (i.v. sedation), precum si anestezia generala. Aceste tehnici permit inlaturarea senzatiei neplacute asociata tratamentelor stomatologice clasice.

Clinica stomatologica DentalMed asigura urgente stomatologice NON STOP.

Servicii DentalMed:

Galerie foto clinica DentalMed:


Etichete: , , , , , , ,

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la DentalMed Luxury Dental Clinic – Bucuresti

  1. https://secure.gravatar.com/avatar/50ef635c9f8a5c62b751555034f6fbde?s=40&d=https%3A%2F%2Fsecure.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Sidonia spune:

    o echipa foarte buna, recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*