implant dentar bredent pret

Implanturile dentare Bredent: caracteristici, beneficii, oferte preturi clinici

11 comentarii | Lasă un comentariu
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (75 voturi, medie: 4,76 din 5)
Loading ... Loading ...Solicita oferta pret implant dentar Bredent sau consultatie stomatologica gratuita la specialist implantologie dentara !


SOLICITA OFERTA IMPLANT RAPID FAST&FIXED!

Implant dentar rapid intr-o zi Fast&Fixed Bredent

Implant dentar rapid cu incarcare imediata
Fast&Fixed – Bredent Germania
EXTRACTIE + IMPLANTURI + PROTEZA FIXA
intr-o singura zi! 

Grupul Bredent din Germania este producatorul sistemului de implant dentar din titan SKY, din care s-au desprins urmatoarele tipuri de implanturi dentare:

implant dentar bredent pret

Sistemul de implanturi dentare Bredent din titan – SKY

 • blueSKY
 • SKY classic
 • miniSKY
 • whiteSKY
 • SKY fast & fixed

Vezi lista preturi implanturi dentare Bredent

Implantul dentar Bredent blueSKY

pret implant dentar bredent blueSKY

blueSKY – implant dentar din titan structurat in zona coronara

blueSKY este un implant dentar din titan structurat in zona coronara, avand o suprafata Osseo Connect (ocs). Suprafata este obtinuta prin sablare si tratament acid la temperatura inalta, aratand astfel gradul ridicat al tehnologiei de ultima ora, care asigura pe termen lung succesul integrarii in osul nativ sau artificial. Sistemul blueSKY este ideal pentru plasarea implantului la nivelul osului, dar si pe creste augmentate. In acelasi timp ofera si preconditia unei aderari osoase ridicate dupa implantare. Stabilitatea primara a  implantului a crescut considerabil datorita metodei inovative de tratament a implantului dentar, dar si a structurii speciale a filetului.

 

Implantul dentar Bredent SKY classic

pret implant dentar bredent SKY classic

SKY classic – Implant dentar cu suprafata Osseo Connect

Pentru SKY classic a fost grefata suprafata noua Osseo Connect (OCS), combinand in acest mod doi factori de succes: designul implantar campion al stabilitatii primare si suprafata cu o receptivitate deosebita pentru elementele biologice. Spre deosebire de modelul blueSKY, noul sistem SKY classic are in regiunea de colet, pe primii 2 milimetri, o portiune rafinata de masina, aceasta raspunzand pozitiv in cele mai grele doua situatii care pot aparea:

 • santurile microscopice pot conferi suport si atasament pentru tesuturile moi, ceea ce indica aceasta linie implantara pentru plasarea supracrestala
 • in situatia unei creste alveolare neregulate sau in cazul resorbtiei osului, porţiunea expusa se poate igieniza foarte usor de catre pacient.

Toate aceste caracteristici recomanda implantul Bredent SKY classic in special pentru zona laterala mandibulara.

miniSKY Bredent – Sistemul de mini implanturi dentare

pret implant dentar bredent minisky

miniSKY – dinti ficsi chiar si pentru un suport osos atrofiat

Acest sistem poate oferi dinti ficsi chiar si pentru un suport osos atrofiat (cazul pacientilor cu resorbtie osoasa). Foarte multi pacienti care sufera de resorbtie osoasa accentuata, apeleaza la proteze dentare, neavand incredere intr-o solutie permanenta. Implanturile miniSKY desi au diametru redus, acestea beneficiaza de succesul osteointegrarii garantate de suprafata osseo connect.

 

 

 

 

Bredent whiteSKY – Implant dentar din dioxid de zirconiu

pret implanturi dentare bredent zirconiu

whiteSKY – Implant dentar din dioxid de zirconiu – ideal pentru reconstituirea frumusetii naturale

Implantul whiteSKY este un implant dentar realizat din dioxid de zirconiu, de culoarea dintelui natural, raspunzand cerintelor pacientilor care doresc ca aspectul estetic al restaurarilor protetice sa nu fie deosebit fata de dintii naturali.

Materialul utilizat se potriveste perfect pentru un implant si datorita faptului ca aceste este de trei ori mai rezistent decat titanul. Caracteristici precum elasticitatea si rezistenţa reprezinta avantaje ideale pe termen lung, care recomanda acest implant pentru evitarea fracturilor. Zirconiul dispune de aceleasi caracteristici biointegrabile ca si titanul, suprafeţele fiind comparabile in ceea ce priveste osteointegrarea implantului.

 

Implant dentar SKY fast & fixed de la Bredent

pret implaturi dentare bredent sky fast & fixed

SKY fast & fixed – Extractia, inserarea implantului dentar si protezarea imediata cu punte fixa se fac in aceeasi zi

Sistemul Sky Fast&Fixed Bredent reprezinta un concept terapeutic de tratament cu implanturi dentare: extractie, inserare implant dentar, protezare imediata cu punte fixa in aceeasi zi.

SKY fast & fixed de la Bredent ofera medicilor stomatologi posibilitatea de a oferi intr-o singura zi pacientilor, dinti ficsi cu care pot acestia manca imediat dupa operatie, reluandu-si in acest fel activitatea sociala intr-un timp record.

Datorita implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Incarcarea imediata a implanturilor este posibila si datorita conectarii acestora intr-o constructie pasiva (o punte cimentata intraoral). Puntea pasiva provizorie se poate executa in aproximativ doua ore.


Solicitare Oferta / Consultatie Gratuita Implant Rapid Intr-o Zi - Fast&Fixed by Bredent - Dantura fixa in 24h!

Va rugam sa ne lasati datele dvs. de contact. Optional, puteti sa atasati o radiografie sau CT. Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va oferi mai multe detalii.

Numele dvs. *

Telefon * (includeti prefixul tarii pentru strainatate)

E-mail (optional)

Oras* (pentru care solicitati serviciile stomatologice)Observatii (optional, furnizati detalii legate de situatia dvs.)

Daca doriti sa atasati o radiografie

Optional, incarcati o imagine cu radiografie panoramica sau computer-tomografApasand pe butonul de mai jos confirmati faptul ca sunteti de acord cu transmiterea informatiilor furnizate de dvs. catre clinicile dentare si ca puteti fi contactat de catre acestea, si cu termenii si conditiile de pe site.


Oferte preturi implanturi dentare Bredent

Mai jos puteti vizualiza o lista cu oferte de preturi de la mai multe clinici stomatologice din Romania pentru implanturile dentare Bredent (Germania).

Pentru oferte sau consultatii gratuite, va rugam sa completati formularul online.

Clinica dentara / Cabinet stomatologicOrasPret implant dentar Bredent
(euro)
Observatii
Clinica dentara / Cabinet stomatologicOrasPret implant dentar Bredent
(euro)
MIKO DENTALBucuresti550 - 650Medic implantolog - Dr. Serban Atanasiu

vezi lista completa de preturi
Dental PremierBucuresti500 Bredent Sky Blue - 500 eur

-----------------------------------
RESTAURARE COMPLETA MAXILAR / MANDIBULA:

FAST & FIXED mandibula - 4 implanturi si lucrare fixa provizorie de la 3500 EUR
FAST & FIXED mandibula - lucrare fixa definitiva de la 1900 EUR
FAST & FIXED maxilar - 6 implanturi si lucrare fixa provizorie de la 4100 EUR
FAST & FIXED maxilar- lucrare fixa definitiva de la 1900 EUR

vezi lista completa de preturi
Implanto DentBucuresti, Constanta1000consultatie gratuita pentru tratament cu valoare mai mare de 2500 euro
Royal DentBucuresti800Implant Bredent Blue Sky 3500 RON

 

Toate preturile afisate in lista de mai sus sunt exprimate in euro si au un caracter orientativ, acestea fiind individualizate in fiecare plan de tratament, in functie clinica stomatologica si de conditiile clinice specifice fiecarui pacient in parte. Intrucat clinicile isi pot actualiza oricand preturile, va invitam sa consultati website-ul acestora pentru acuratete.

Va recomandam de asemenea sa consultati lista tipurilor de implanturi dentare si marcile de implant folosite in implantologia dentara.

Vezi lista preturilor implanturilor dentare de la mai multe firme producatoare.

Mai multe informatii utile despre implantul dentar.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (75 voturi, medie: 4,76 din 5)
Loading ... Loading ...

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

S-ar putea sa te intereseze si:

11 răspunsuri la Implanturile dentare Bredent: caracteristici, beneficii, oferte preturi clinici

 1. http://0.gravatar.com/avatar/8665a7b3d6bacc4a988dbab05f7383c7?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G claudiu spune:

  ft bine zis.oare cat tine o viata! va multumesc din nou pt raspus!

 2. http://0.gravatar.com/avatar/cd6664f171928fbfd13bac44bcdbe991?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G deea_ro spune:

  buna, exista anumite metode pt igiena dupa implant cumar fi dus bucal etc. garantie fiecare clinica are politica proprie si in functie si de caz. asta se discuta direct la consult. acum implanturile pot sa te tina o viata dar cine stie cat poate dura o viata? :) good luck!

 3. http://0.gravatar.com/avatar/8665a7b3d6bacc4a988dbab05f7383c7?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G claudiu spune:

  va multumeac din suflet pentru raspuns. o sa fac si eu o programare la doamna anca rusu. sper sa nu va deranjez cu inca o intrebare. cam ce garantie ar avea un implant bredent? poate dumneavoastra a.ti reusit sa aflati ceva! stiu ca depinde ft mult de igiena mea orala pt o garantie cat mai mare.

 4. http://0.gravatar.com/avatar/cd6664f171928fbfd13bac44bcdbe991?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G deea_ro spune:

  adik, vreau sa zic eu mi-am facut implanturi la doctorita rusu anca si sunt foarte multumita. nici 500 euro nu-s putini pentru noi romanii, iar eu lucrez un uk de mi0am permis… fiecare clinica are dreptul sa puna ce preturi vrea, unii se adreseaza unei categorii de buzunare, altii altora. e atat de simplu. good luck 2 u 2! ;)

 5. http://0.gravatar.com/avatar/cd6664f171928fbfd13bac44bcdbe991?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G deea_ro spune:

  pentru ca unii se mai gandesc si la puterea de cumparare a romanilor?!? :D

 6. http://0.gravatar.com/avatar/8665a7b3d6bacc4a988dbab05f7383c7?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G claudiu spune:

  buna!de ce oare este asceasta diferenta de pret la bredent 500 -1000 de euro. la dr anca rusu e 500 euro, la serban atanasiu 700 si la implantodent 1000! de ce oare?

 7. http://1.gravatar.com/avatar/9d306fc32bacdbe559c7b01c9652b11f?s=40&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Tatiana spune:

  Stau și ma întreb dacă într-adevăr este posibil sa rezolv problema pe care o am timp de 1zi și cat mar costa???

 8. http://1.gravatar.com/avatar/5ea4964588a2ed64f50252544afd0bd4?s=40&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G marian spune:

  buna ziua .as vrea sa stiu si eu de ce la implantul bredent e diferenta de pret ?Am observat ca pretul difera de la un cabinet la altul si ca incepe de 500 de euro la 1000 ,sa inteleg ca cel la 500 e facatura nu este original .Poate ma lamureste si pe mine cineva .Va Multumesc Frumos ,Cu Respect

 9. http://0.gravatar.com/avatar/0881a01c7d30fb2ddc05616835db7ea4?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Borcan spune:

  As vrea sa știu câți dinți se pun pe proteza provizorie,deoarece mamei mele i-au fost puși doar 10 dinți și este nemulțumită pt ca nu poate manca pe părțile laterale.Mulțumesc!

 10. http://1.gravatar.com/avatar/35bc5215d7a45e17e43f85602e0def86?s=40&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G zamolxe spune:

  fast&fixed este cea mai buna si ieftina varianta de restaurare a danturii daca nu mai ai dinti (sau foarte putini) pe maxilar sau mandibula. de departe este cel mai bun implant dentar in aceste situatii. chiar dc la prima vedere costurile par mari, insa dc faci un calcul simplu realizezi ca prin varianta de implant clasic poti sa platesti chiar si de 4-5 ori mai mult ca sa-ti pui toti dintii!! ;)

 11. http://0.gravatar.com/avatar/c6cf535d3c8ada2251288fa65d2cc5e0?s=40&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Florin Rapeau spune:

  Bun gasit … Ma intereseaza pretul minim si maxim la un implant dentar total ,sus si jos ,prin fast & fixed si ,eventual ,daca se pot aplica proteze mobilizabile sau scheletate si preturile lor . Precizez ca mai am numai doi dinti care trebuiesc extrasi . De asemenea ,vreau sa stiu daca protezele mobilizabile sau scheletate se pot face intr-o singura zi . Multumesc frumos !

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*