Medici buni protetica dentara Romania

Medici proteticieni buni / Estetica si protetica dentara

0 comentarii | Lasă un comentariu
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Cauti un medic protetician bun? Mai jos puteti vizualiza lista oraselor cu medici stomatologi specializati in protetica dentara cu aparatura de ultima generatie.

Ce este protetica dentara?

Protetica dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu inlocuirea dintilor sau reabilitarea complexa a arcadelor dentare. In momentul in care, din diferite motive, unul dintre dinti nu mai poate fi mentinut in cavitatea orala, extractia dentara poate fi recomandata de catre medicul stomatolog. De asemenea, din motive estetice, unul sau mai multi dinti pot fi tratati pentru obtinerea unui zambet perfect.

Ce inseamna medic stomatolog protetician?

Medicul stomatolog protetician este specializat in reabilitarea danturii sau in restaurarea protetica a dintilor naturali. Acest specialist realizeaza coroane dentare, incrustatii, fatete dentare, punti dentare sau proteze fixe/mobile pentru a va restaura zambetul. Tot el este implicat alaturi de medicul specialist in chirurgie orala si implantologie dentara si in procesul de restaurare prin implanturi dentare.

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*