implant dentar megagen pret anyridge anyone

Implant dentar Megagen Anyridge & AnyOne: caracteristici, beneficii, pret, pareri

1 comentarii | Lasă un comentariu
10 voturi, medie: 5,00 din 510 voturi, medie: 5,00 din 510 voturi, medie: 5,00 din 510 voturi, medie: 5,00 din 510 voturi, medie: 5,00 din 5 (10 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...
SOLICITA OFERTA IMPLANT DENTAR

megagen implanturi dentare preturiImplanturile dentare Megagen au luat nastere in 2002, ca o subsidiara a grupului MINEC (MegaGen International Network of Education & Clinical research) din Coreea de Sud. De atunci firma se perfectioneaza an de an ajungand sa aiba in ziua de astazi una din gamele cele mai complexe si inovatoare in domeniul implantologiei dentare. Din gama de implanturi pe care Megagen le propune, Any-Ridge reprezinta ultimul model, fara doar si poate cel mai performant model, indicat in majoritatea situatiilor clinice. Any-ridge este primul implant ce a introdus conceptual de design cu spire progresive, adoptat ulterior si de alte case producatoare. Cele doua modele sunt prezente si pe piata stomatologica din Romania.

Beneficiile implanturilor dentare Megagen

Tehnologie de proiectare avansată

Pe suprafața implanturilor Megagen sunt încorporate particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel incat țesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie.

Implant Dentar Megagen AnyRidge: caracteristici, pret

implant dentar megagen anyridge pretImplantul Anyridge are un design activ al spirelor ceea ce-l face foarte stabil in orice fel de situatie. Este considerat un implant dentar pe loc din categoria mijloc-top.

Avantajele implanturilor Megagen AnyRidge:

  •  inlocuirea oricarui tip de dinte
  •  foarte rezistent in zona molarilor
  •  foarte stabil in situatii in care osul nu este de cea mai buna calitate
  •  Permite incarcarea imediata ONE DAY IMPLANT
  •  permite fixarea protezelor pe implanturi prin locatori
  •  rezultate estetice foarte bune

Implant Megagen Anyone: caracteristici si preturi

implant megagen anyone pretImplantul dentar AnyOne prin design-ul inovator, tratamentul de suprafata cu ioni activi de calciu si conexiunea conica bont-implant, simplifica procedura chirurgicala si reduce timpul de recuperare pentru pacient, oferind rezultate estetice si de lunga durata.

Cat costa implanturile dentare Megagen?

Implanturile dentare Megagen sunt din categoria de mijloc-top, avand un pret mai mare decat implanturile israeliene, si totusi mai ieftine decat implanturile scumpe precum Straumann, Nobel sau Zimmer. Preturile implanturilor Megagen variaza in clinicile stomatologice intre 400 si 1000 de euro.

Implant dentar Megagen AnyRidge versus AnyOne

In video-ul de mai jos puteti vedea care este diferenta dintre cele doua implanturi Megagen.

SOLICITA OFERTA IMPLANT DENTAR


Etichete: , , , , , ,

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Implant dentar Megagen Anyridge & AnyOne: caracteristici, beneficii, pret, pareri

  1. https://secure.gravatar.com/avatar/2b4f641b52139bd46e99d33ad037152f?s=40&d=https%3A%2F%2Fsecure.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Andreea spune:

    Recomand Megagen, am doua lucrari fixe pe implanturi Megagen realizate la clinica Dental Premier din Bucuresti. 6 implanturi la maxilar si 4 impanturi jos la mandibula. Dintii arata si se simt ca si cum ar fi ai mei de o viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*