Termeni si conditii de utilizare a site-ului CliniciImplantDentar.ro

Prezenta pagina prezinta Termenii si Conditiile de utilizare pentru site-ul nostru www.clinicimplantdentar.ro (“Site-ul”). Prin accesarea si utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord sa respectati conditiile urmatoarele. Accesarea si utilizarea site-ului reprezinta acceptarea ofertei noastre de servicii de catre dumneavoastra conform Codului Civil si a legislatiei privind comunicatiile electronice.

PREAMBUL. SERVICII

www.clinicimplantdentar.ro este un site de informare a consumatorului de servicii medicale, oferind accesul la o serie de resurse, experiente ale altor utilizatori, si nu in ultimul rand date necesare alegerii furnizorului de servicii medicale potrivit. De asemenea, site-ul ofera servicii de promovare acestor furnizori, servicii ce constau in activitati de marketing si publicitate.

Nu in ultimul rand, prin site-ul nostru se furnizeaza servicii de promovare a produselor furnizorilor, de calitatea si pretul acestora raspunzand doar acestia in baza legislatiei ce le guverneaza organizarea si exercitarea profesiei.

DEFINITII

Un “vizitator” este cineva care pur si simplu navigheaza pe site-ul nostru.

Un “membru” este cineva care s-a inregistrat pe site-ul nostru pentru a utiliza serviciile noastre oferindu-ne datele sale si intrand in raporturi juridice cu noi privind informarea sau publicitatea.

Termenul “utilizator” este un identificator colectiv care se refera la un vizitator sau un membru.

ACCEPTAREA OFERTEI DE SERVICII

Acest contract contine definirea limitelor responsabilitatii noastre si ale utilizatorilor. Va solicitam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie si in intregime, punandu-va in vedere ca utilizarea, accesarea si/ sau navigarea pe site-ul nostru reprezinta acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile prezentate aici, va rugam sa intrerupeti imediat utilizarea site-ului nostru.

Acest contract nu constituie singurul acord, intre tine utilizator si noi putand fi completat cu contracte specifice tranzactiilor necesare asa cum rezulta de mai sus. Cu toate acestea daca sunteti doar vizitator acesta este singurul acord dintre partile contractante si inlocuieste toate acordurile celelalte, reprezentari, garantii si intelegeri cu privire la site-ul nostru.

Prezentul contract s-ar putea modifica in orice moment, fara notificare prealabila. Cea mai recenta varianta va fi postata pe site-ul nostru, iar utilizatorul va trebui sa consulte ultima varianta inainte de a folosi site-ul nostru.

LICENTA DE UTILIZARE. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Prin acceptarea acestui contract va oferim un un drept de utilizare netransferabil, ne-exclusiv, revocabil de a accesa si de a folosi site-ul si serviciile noastre strict in conformitate cu prezentul contract. Utilizarea de catre dvs. a site-ului si serviciilor noastre sunt exclusiv, in scopuri non-comerciale interne, personal, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in prezentul acord.

Site-ul nostru poate contine marcile noastre de servicii sau marci comerciale ale altor companii, sub forma de cuvinte, grafica si logo-uri. Utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru nu constituie acordarea niciunui drept sau licenta de a utiliza marcile noastre sau ale altor companii.

Continutul nostru, asa cum se gaseste in site-ul si serviciile noastre, este protejat in temeiul legii 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Copierea, redistribuirea, utilizarea sau publicarea de catre dumneavoastra a oricarei informatii, imagini, reprezentare grafica, text din continut, este strict interzisa. Utilizarea de catre dvs. a site-ului si serviciilor noastre nu va acorda nici un drept de proprietate intelectuala asupra continutului nostru.

Prin prezenta va punem in vedere ca noi respectam drepturile de proprietate intelectuala ale companiilor al caror servicii le veti gasi pe site si invederam utilizatorilor nostri sa faca acelasi lucru. Daca descoperim ca un utilizator nu ia in considerare sau incalca drepturile de proprietate intelectuala ale acestor companii prescum si a altor proprietari de drepturi de proprietate intelectuala ne rezervam dreptul sa dezactivam si/sau sa inchidem contul acestuia.

In plus, in cazul in care considerati ca orice drepturi de proprietate intelectuala sunt incalcate, va rugam sa ne informati imediat in conformitate cu procedurile de mai jos.

DECLARATII si GARANTII UTILIZATORI

Prin utilizarea acestui site declarati pe proprie raspundere ca sunteti persoane fizice rezidente in Romania sau in Uniunea Europeana, nu indepliniti fapte de comert cu caracter profesional.

De asemenea declarati ca sunteti de acord sa respectati toate legile interne si internationale, legile, ordonantele si reglementarile in vigoare cu privire la utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru, continutului, serviciilor, precum si orice software furnizat de catre acesta.

In cazul in care savarsiti fapte de comert prin intermediul site-ului nostru va invederam prevederile Codului Fiscal Roman (legea 571/2003) conform caruia sunteti eligibili pentru plata impozitului pe venit.

ELIGIBILITATE SI INREGISTRAREA CA MEMBRU

Pentru a utiliza serviciile noastre, trebuie sa va inregistrati pe site-ul nostru pentru a deveni membru. Calitatea de membru nu este transferabila. Cand terminati procesul de inregistrare, veti primi o parola care va va permite sa acceseze serviciile noastre. Sunteti de acord sa pastrati confidentialitatea parolei si sunteti pe deplin responsabili pentru toate daunele cauzate de o insuficienta grija pentru a mentine confidentialitatea si toate activitatile care au loc prin utilizarea parolei.

Sunteti de acord sa ne anuntati de orice utilizare neautorizata a parolei sau orice alta incalcare a securitatii imediat. Sunteti de acord ca site-ul nostru nu poate si nu va fi raspunzator pentru orice pierderi sau daune care rezulta din incapacitatea de a va loga cu parola de securitate asa cum s-a discutat aici.

Va mentionam ca ne rezervam dreptul de a accepta sau nu un membru, si putem respinge inregistrarea unui membru, cu sau fara explicatii. Utilizatorii trebuie sa fie de varsta legala si au capacitate deplina de exercitiu si de folosinta, pentru a forma un contract cu caracter obligatoriu.

Site-ul nostru este destinat exclusiv pentru utilizatorii care au cel putin varsta de 18 ani sau mai in varsta. Daca aveti varsta sub 18 ani, ar trebui sa utilizati site-ul nostru numai cu implicarea unui parinte sau tutore.

Daca descoperim ca un minor utilizeaza serviciile noastre vom lua masurile adecvate pentru a anunta reprezentantii sai legali sau in caz contrar de a anula activitatile sale.

Prin utilizarea site-ul si/sau serviciilor noastre, va declarati si garantati ca aveti minim 18 ani si ca sunteti de acord sa respectati toti termenii si conditiile acestui accord.

CONDUITA MEMBRILOR. POSTARILE PE SITE

Membrii pot posta propriul lor continut pe site-ul nostru prin intermediul serviciilor noastre. Membrii si vizitatorii trebuie sa inteleaga ca prin utilizarea site-ului nostru niciunii nu pot fi expusi la un continut care poate fi considerat de cel putin unul dintre ei ca ofensator, indecent sau inacceptabil.

In cazul in care orice continut postat de un membru este raportat ca fiind ofensator, ilegal, etc. vom putea cere membrului sa retraga sau sa modifice continutul de la primirea notificarii de catre noi. In cazul in care membrul nu indeplineste de buna voie o astfel de cerere, consideram ca avem dreptul sa restrictionam capacitatea acestuia de a posta continut membru sau de a rezilia imediat calitatea de membru.

Fara a limita cele de mai sus, vom putea elimina orice Continut care incalca acest Contract. Membrii sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor aplicabile pentru continutul lor, inclusiv legile dreptului de autor si marcile inregistrate.

DECLARATIILE NOASTRE

Privind decizia de achizitionare servicii si consultanta medicala

Dezvoltatorul aplicatiei va pune in vedere ca prin utilizarea site-ului nostru nu veti putea folosi informatiile prezentate ca o veritabila consiliere medicala privind situatia dumneavoastra de sanatate si nici ca o recomandare privind tratamentul necesar problemelor expuse de dumeavoastra. De asemenea, mentionam ca serviciile oferite nu sunt servicii medicale, de diagnostic medical, etc.

Privind prejudiciile pe care le-ati putea inregistra ca urmare a utilizarii serviciilor/produselor achizitionate

Va punem in vedere ca achizitionarea serviciilor medicale de la clientii nostrii este decizia dumneavoastra si noi nu va putem oferi alte garantii decat cele pe care vi le ofera direct acestia. Nu suntem responsabili  pentru daunele materiale respectiv morale care ar putea rezulta din schimbul de informatii intre utilizatori prin intermediul nostru punand in vedere ca pentru orice alte pretentii care ar putea aparea in legatura cu serviciile medicale intervenite prin intermediul nostru, aveti dreptul la o actiune direct impotriva furnziorului de servicii medicale.

Privind functionare site-ului

Site-ul nostru poate fi indisponibil temporar din timp in timp pentru efectuarea serviciilor de mentenanta sau din alte motive. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice eroare, omisiune, intrerupere, stergere de informatii, defect, intarziere in functionare sau transmitere a unor comenzi sau acces neautorizat la conturile utilizatorilor din acest motiv.

De asemenea, nu suntem raspuzatori pentru nicio defectiune tehnica sau alte probleme din orice retea de telefonie sau de servicii de date, sisteme informatice, servere, echipamente hardware de orice fel sau telefoane mobile, software, e-mail sau orice combinatie a acestora care ar putea impidica accesul utilizatorilor la site-ul nostru.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand Continutul, software-ul si alte articole folosite sau continute in site-ul nostru, in orice moment, fara notificare.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va invitam sa cititi cu atentie Politica de Confidentialitate a Site-ului.

LEGISLATIE APLICABILA. COMPETENTA. SESIZARI

Utilizatorii iau cunostinta ca legislatia aplicabila este legislatia romaneasca. Persoanele vatamate sau care se considera vatamate conform prezentului contract se pot adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.