pret-implant-dentar-zimmer-trabecular-metal

Implanturile dentare Zimmer: caracteristici, beneficii, oferte preturi clinici

1 comentarii | Lasă un comentariu
24 voturi, medie: 4,67 din 524 voturi, medie: 4,67 din 524 voturi, medie: 4,67 din 524 voturi, medie: 4,67 din 524 voturi, medie: 4,67 din 5 (24 voturi, medie: 4,67 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...
SOLICITA OFERTA IMPLANT DENTAR

Vezi lista preturi implanturi dentare Zimmer

Compania Zimmer Dental ofera una dintre cele mai complexe linii de produse din sfera reconstructiei si regenerarii  dentare. Sistemele de implanturi dentare Zimmer se caracterizeaza prin inovatie, calitate exceptionala si simplitate. Implanturile ZIMMER au o conexiune autoblocanta intre bont si implant, conexiune numita  ”FRICTION-FIT”, care  creeaza o sudura la rece fara niciun spatiu in care pot sa patrunda bacteriile si fara nicio micromiscare.

Ultima generatie de implanturi dentare de la Zimmer se numeste Trabecular Metal

Implanturi dentare Zimmer pret

Trabecular Metal de la Zimmer: material tridimensional care imita arhitectura osoasa umana

Acest implant dentar inovator se caracterizeaza prin:

  • Un design nou care revolutioneaza teoria osteointegrarii implantului, adaugand o noua teorie si anume: OSTEOINCORPORAREA
  • Noul model combina elementele clasice ale unui implant insurubabil, cu o proprietate unica a companiei Zimmer, si anume, metalul trabecular.
  • Un alt avantaj al acestui implant dentar este materialul din care este fabricat acesta, si anume, TANTALUM (tantalul este elementul cu numarul 73 in Tabelul periodic al elementelor si se noteaza “Ta”).

Ce este Trabecular Metal?

Trabecular Metal - Implant dentar Zimmer

Osteoincorporare – cresterea tesutului osos in structura implantului (Trabecular Metal Zimmer)

Trabecular Metal a fost creat special pentru obtinerea unei cresteri osoase interne, introducand o noua dimensiune in implantologia dentara, denumita osteoincorporare (cresterea tesutului osos inclusiv in structura implantului). Noul implant are un design tridimensional care imita arhitectura celulara osoasa (80% porozitate) si topografia nanotexturala sistematica a zonelor superficiale. Practic, structura trabeculara a implantului ajuta ca osul sa se formeze in interiorul acestuia, rezultand astfel un corp comun intre implant si osul uman.

 

Tantalul este un metal biocompatibil cu tesuturile umane la fel ca si titanul sau zirconiul,  insa, spre deosebire de toate metalele biocompatibile cu tesuturile umane, acesta prezinta un avantaj major, care il claseaza in fruntea metalelor biocompatibile. Avantajul acestui metal este ca prezinta o elasticitate naturala, la fel ca si osul uman, astfel fortele care sunt preluate de implant sunt distribuite in jurul acestuia intr-un mod natural, fara a traumatiza tesutul osos din jurul lui.

Practic, cele 3 elemente inovatoare ale noului implant de la Zimmer sunt:

  • structura trabeculara
  • tantalul (metal cu elasticitate naturala, similara osului uman)
  • elasticitatea

Cele trei elemente inovatoare in implantologia dentara fac ca aceasta generatie de implanturi sa ajunga in TOP, situandu-se astfel in categoria implanturilor dentare de lux.

Video – prezentarea conceptului de osteoincorporareOferte preturi implanturi dentare Zimmer

Mai jos puteti vizualiza o lista cu oferte de preturi de la mai multe clinici stomatologice din Romania pentru implanturile dentare Zimmer. Pentru oferte sau consultatii, va rugam sa completati formularul online.
Clinica dentara / Cabinet stomatologicOrasPret implant dentar Zimmer
(euro)
Observatii
Clinica dentara / Cabinet stomatologicOrasPret implant dentar Zimmer
(euro)
Premium DentalBucuresti650Medic implantolog - Dr. Serban Atanasiu

vezi lista completa de preturi
Art ImplantBucuresti850-1500Pret Implant Trabecular Metal Zimmer (SUS) 6500 ron

Pret Implant Zimmer (SUA) 3700 ron
Velvet DentalBucuresti850Pret Implant dentar ZIMMER (Elvetia) 3800 ron

 

Toate preturile afisate in lista de mai sus sunt exprimate in euro si au un caracter orientativ, acestea fiind individualizate in fiecare plan de tratament, in functie clinica de implant dentar si de conditiile clinice specifice fiecarui pacient in parte.

Va recomandam de asemenea sa consultati lista tipurilor de implanturi dentare si marcile de implant folosite in implantologia dentara.

Vezi lista preturilor implanturilor dentare de la mai multe firme producatoare.

Mai multe informatii utile despre implantul dentar.

SOLICITA OFERTA IMPLANT DENTAR


Etichete: , , , , , ,

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Implanturile dentare Zimmer: caracteristici, beneficii, oferte preturi clinici

  1. https://secure.gravatar.com/avatar/3dd503d693234dd89eddd883dee6134a?s=40&d=https%3A%2F%2Fsecure.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Nicoleta Rad spune:

    In ce otras lucrati cu inplanturi zimmer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*