implant dentar nobel biocare sua elvetia pret

Implant dentar Nobel Biocare Elvetia/SUA: caracteristici, beneficii, oferte preturi clinici

0 comentarii | Lasă un comentariu
5 voturi, medie: 5,00 din 55 voturi, medie: 5,00 din 55 voturi, medie: 5,00 din 55 voturi, medie: 5,00 din 55 voturi, medie: 5,00 din 5 (5 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...
SOLICITA OFERTA IMPLANT DENTAR

Compania de implanturi dentare Nobel Biocare este unul dintre liderii mondiali ai implantologiei dentare inovative si ofera solutii de tratament pentru toate indicatiile, de la cele mai simple la cele mai complexe restaurari.

Nobel Biocare – PIONER IN DOMENIUL IMPLANTOLOGIEI DENTARE

implant dentar nobel biocare sua elvetia pretCompania Nobel Biocare ofera sisteme de implanturi dentare, sisteme protetice de inalta precizie, precum si planuri de tratament, diagnosticari si solutii de chirurgie ghidata. Compania isi propune sa sprijine clientii pe parcursul dezvoltarii profesionale si practice, multe dintre solutiile propuse de Nobel Biocare au devenit de-a lungul timpului standarde pentru industrie – de la pionieratul realizat in industria de implanturi, pana la primul concept de diagnosticare 3D, planificarea tratamentului 3D si chirugia ghidata.

Succesul Nobel Biocare este construit pe o baza solida de cercetari stiintifice, iar produsele si solutiile oferite s-au dovedit ideale pentru toate tipurile de proceduri clinice, multe dintre acestea fiind cu incarcare imediata (conceptele de implanturi dentare all-on-6 si all-on-4 utilizate pentru restaurari dentare totale la maxilar si mandibula).

Sediul companiei Nobel Biocare este în Zurich, Elvetia, iar produsele si serviciile companiei sunt disponibile în peste 80 de tari prin intermediul filialelor si distribuitorilor, printre care se numără si Artis – singurul distribuitor autorizat din Romania.

Sistemul de implanturi Nobel Biocare All-on-4

implant all on 4 nobel biocare

CONCEPTUL DE TRATAMENT ALL-ON-4® Nobel Biocare

Solutia minim invaziva pentru reabilitare protetică fixa de arcada edentata complet, pentru satifactia maxima a pacientului. Conceptul All-on-4® este o formula de succes demonstrat stiintific si este considerat cea mai buna optiune disponibila pe piata, prin care se reabiliteaza full-arch (toata arcada) pe un numar redus de implanturi (4 implanturi cu incarcare imediata). Conceptul All-on-4® aduce un grad maxim de satisfactie pacientului prin Functia Imediata pe care o puteți aplica implanturilor, protetica adaptata Multi-unit si rezultate estetice optime.

Avantajele restaurarilor dentare cu All-on-4®? Doar 4 implanturi, dar nenumarate beneficii!

• Ofera pacientilor o imbunatatire a functiei imediate, a esteticii si foneticii;

• Un timp mai scurt de tratament si un cost mai redus in comparatie cu alte modalitati conventionale de tratament cu implanturi dentare;

• Un nivel favorabil de os pentru implanturile axiale si inclinate;

• Rata mai mare de supravietuire cu un follow-up de pana la 10 ani in mandibula si pana la 5 ani in maxilar;

• Ofera o maximizare a spatiului anterior/posterior in timp ce sunt evitate structurile anatomice importante;

• Ajuta la evitarea procedurilor de grefare complexe wi nesigure, crescand rata de acceptare a pacientului;

• Stabilitate foarte ridicatq cu doar 4 implanturi dentare;

• Costuri mai mici.

Conceptul restaurativ Nobel Biocare On1

Conceptul On1 este cea mai noua inovatie Nobel Biocare. Baza unica On1 muta platforma de restaurare a implanturilor cu conexiune conica Nobel Biocare de la nivelul osului, la nivelul tesutului moale. Ramane pe pozitie de la plasarea implantului, pana la finalizare, fapt ce lasa ţesutul moale netulburat, pentru vindecare optimizata.

implant dentar nobel biocare on1

Conceptul restaurativ Nobel Biocare On1

Principalele beneficii includ ale acestui concept:

• Prezervarea insertiei tesutului moale – Baza ON1 sta in pozitie pe parcursul intregului flux de lucru de restaurare si pe toata durata de viata a restaurarii;

• Flexibilitate chirurgicala – se poate folosi conceptul ON1 cu trei tipuri de sisteme de implant cu conexiune conică: NobelActive, NobelParallel si NobelReplace;

• Utilizare restaurativa usoara – conexiunea este plasata la nivelul tesutului si bonturile temporare sunt livrate cu un maner montat in prealabil;

• Fluxul de lucru IOS – folosind sistemul special ON1 IOS (scanare intraorala) capa de vindecare accelereaza procesul de amprentare.

 

SOLICITA OFERTA IMPLANT DENTAR


Etichete: , , ,

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*