lcdental-implanturi-dentare-bucuresti-150x150

LCDental – Clinica stomatologica / Implantologie dentara Bucuresti

0 comentarii | Lasă un comentariu
13 voturi, medie: 4,00 din 513 voturi, medie: 4,00 din 513 voturi, medie: 4,00 din 513 voturi, medie: 4,00 din 513 voturi, medie: 4,00 din 5 (13 voturi, medie: 4,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

 
 
LCDental – Clinica Implantologie Dentara
Str. Viorele Nr. 51, Bl. 37, parter, Bucuresti
Mobil: +40723139184 / +40723453058
E-mail: office@lcdental.ro
www.lcdental.ro

In intampinarea nevoii dumneavoastra de zambet proaspat si sanatos, clinica LCdental ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde, realizate de o echipa tanara si dinamica, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, si nu in ultimul rand, la un pret corect.

Avand medicina dentara ca pasiune, beneficiind de aparatura si materiale de ultima ora, si motivati fiind de dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, tratam fiecare caz asa cum am vrea si noi sa fim tratati, cu atentie, exigenta si profesionalism.

Dr. Cristian Babu – Despre implantul dentar

Dr. Luminita Babu – Despre albirea dentara

Solicita consultatie / oferta implant dentar

Activand intr-un domeniu in continua evolutie si miscare, cursurile si congresele la care participam vorbesc despre dorinta noastra de continua perfectionare.

lcdental-cabinet-stomatologic-bucuresti

 
Suntem o echipa instruita in domeniul stomatologiei moderne, ce cauta permanent sa fie la curent cu ultimele noutati, participand constant la cursuri de perfectionare nationale si internationale;

Dezinfectia si sterilziarea instrumentarului sunt reguli extrem de importante pentru noi, astfel ca la noi in clinica veti fi intotdeauna in siguranta;

Abordam fiecare caz in parte cu atentie, rabdare si profesionalism si prezentam pacientilor in cadrul consultatiei toate solutiile terapeutice, cu avantaje si dezavantaje, urmand ca decizia finala sa fie bineinteles a pacientului.

Utilizam materiale si aparatura de ultima ora, practicam o stomatologie moderna, minim invaziva si lipsita de durere.

Oferim tratamente dentare de top, si de asemenea va punem la dispozitie multiple modalitati de plata si posibilitati de finantare.
 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
 
Vezi lista clinicilor de implant dentar din Bucuresti!


Etichete: , , , , , , , , ,

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*