Cabinete Stomatologice Romania

Cateva motive pentru care sa alegeti clinicile dentare romanesti!

Numarul romanilor care se vad nevoiti sa lucreze in afara tarii creste ingrijorator de la o zi la alta. Dupa factorul emotional, aspectul medical este un altul important care afecteaza viata acestora.
Majoritatea tarilor din UE ofera asigurari medicale complete, care ii ajuta pe acestia sa isi mentina calitatea sanatatii la un nivel ridicat. Insa, cand este vorba de serviciile stomatologice, lucrurile sunt diferite. In strainatate serviciile stomatologice au costuri ridicate chiar si pentru cetatenii acelor state. Din acest motiv, majoritatea romanilor care lucreaza in afara tarii se intorc acasa pentru a-si rezolva problemele pe care le au cu dantura. In special cele care necesita lucrari dentare costisitoare pe implanturi.
Mai jos puteti regasi cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti rezolvarea probleme dentare acasa, in Romania!

Acasa beneficiati de caldura caminului vostru!

Acesta este doar unul dintre motivele pricipale pentru care romanii se intorc acasa, atunci cand au nevoie de servicii stomatologice, deoarece pe toata perioada tratamentului, acestia se pot odihni in confortul caminului lor. Cu noile tehnologii avansate interventiile dureaza mult mai putin, ceea ce le permite sa doarma in caldura casei lor inca din prima seara de dupa interventia chirurgicala.

Acasa beneficiati de o comunicare mult mai buna cu medicii stomatologi!

O parte dintre romanii care sunt nevoiti sa lucreze in strainatate se lovesc destul de des de problema comunicarii. Acasa, comunicarea cu medicul stomatolog este mult mai facila pentru ambele parti.

Acasa este mult mai ieftin, iar medicii romani sunt recunoscuti international pentru pregatirea profesionala exceptionala!

In tarile occidentale serviciile stomatologice sunt extrem de scumpe, chiar si pentru persoanele cu salarii decente. Din acest motiv, foarte multi romani aleg sa se intoarca in Romania, unde raportul calitate pret este optim.
Stomatologia romaneasca este un brand de tara, medicii romani fiind recunoscuti si apreciati la nivel global pentru pregatirea si experienta lor! Studiile de medicina din Romania sunt unele dintre cele mai bune din tarile europene, de unde rezulta si specialisti pe masura. Pe langa pregatirea exceptionala din tara, tot mai multi medici romani sunt specializati in tehnici invoatoare la cursuri internationale si continua sa o faca prin participarea permanenta la noi cursuri si conferinte in tara si strainatate.

Coroborand preturile mult mai mici (uneori preturi chiar si de 4-5 ori mai mici; ex: cazul implanturilor dentare) cu experienta specialistilor romani, aveti un motiv cat se poate de intemeiat sa va intoarceti acasa pentru a beneficia de tratamente dentare de cea mai buna calitate!

Datorita noilor tehnologii puteti rezolva problemele dvs dentare in timpul concediului, fiind in acelasi timp alaturi de cei dragi!

Foarte multi romani din strainatate au un singur concediu pe an, iar acela dureaza 2-4 saptamani. Datorita noilor tehnologii performante existente acum si in Romania, este posibila rezolvarea intr-un timp foarte scurt a problemelor dentare, chiar acasa la dvs! Un timp mai scurt alocat rezolvarii problemelor dvs dentare, inseamna mai mult timp la dispozitie pentru a va odihni si a va bucura de familia si prietenii dvs de acasa!

Datorita evolutiei tehnologiei, planurile de tratament si programarile se pot face GRATUIT de la distanta, fara a fi nevoie ca dvs sa va prezentati fizic la clinica!

Cu ajutorul tehnologiei online (formulare online, e-mail, whatsapp, viber, facebook, telefonie voip etc) romanii care lucreaza in strainatate isi pot planifica riguros tratamentul dentar si concediul in acelasi timp. Pacientii pot trimite clinicilor din Romania o radiografie sau CT prin mijloace electronice si pot sa primeasca astfel GRATUIT de la clinici o estimare de timp si cost, pe baza careia isi pot organiza concediul in functie de spatiul necesar rezolvarii problemelor dentare.

Clinicile dentare de calitate din Romania lucreaza cu tehnologii de ultima ora si materiale de inalta calitate, oferind in acelasi timp garantii pentru toate lucrarile si tratamentele effectuate!

Clinicile stomatologice de calitate din Romania ofera mentenanta gratuita pentru urmatorii ani. Daca apar probleme dupa efectuarea tratamentelor dentare in tara, acestea pot fi rezolvate facil, in mod gratuit, in urmatorul concediu pe care-l faceti in tara.

In clinicile dentare performante din Romania sunt utilizate exclusiv aparate cu tehnologie de ultima ora si materiale de inalta calitate! (ex: implanturi dentare de top si aparatura de ultima generatie pentru inserarea acestora)

SOLICITA OFERTA IMPLANT DENTAR RAPID


Articol publicat în Stiri si Noutati și etichetat cu , , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Cateva motive pentru care sa alegeti clinicile dentare romanesti!

  1. https://secure.gravatar.com/avatar/5e8730f8bb2ad60d9774c5f541be1110?s=40&d=https%3A%2F%2Fsecure.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Maria spune:

    Buna, am nevoie de interventia dumneavoastra. ..dar Sant libera din 22/07.pana an 01/08. Ar fi posibil sa.mi fac o programare, va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*