Avantajele si beneficiile implantului dentar

7 beneficii majore ale implantului dentar!

SOLICITA OFERTA IMPLANT DENTAR RAPID / CONSULT

1. Stoparea migrarii si inclinarii dintilor adiacenti dintelui lipsa!

Dupa extractia unui dinte, migrarea si inclinarea dintilor adiacenti incepe imediat (vezi detalii). Salvarea dintilor migrati presupune un tratament ortodontic si inserarea unui implant dentar in locul ramas gol. Implantul dentar protejeza de la distrugere dintii invecinati si pe cei opusi, care astfel nu mai sufera degradari naturale sau tratamente de devitalizare.

avantaje implant dentar rapid2. Dintii fixati pe implanturi confera o mai mare siguranta si claritate dictiei!

Dictia are de suferit atunci cand protezele sunt amplasate defectuos sau cand acestea au evoluat spre pozitii defectuoase, in timp ce, dintii fixati pe implanturi dentare confera o mai mare siguranta si claritate vorbirii, cu un ton natural si relaxat.

 

dezavantajele protezelor dentare3. Implantul dentar elimina durerea si disconfortul scoaterii protezelor dentare!

In cazul purtatorilor de proteze dentare, modificarile osului produc un disconfort considerabil. Mai mult de atat, dintii stalpi se degradeaza in timp datorita efortului sporit la care sunt supusi, iar protezele trebuie scoase si refacute periodic. Implantul dentar prezinta insa avantajul eliminarii durerilor si disconfortului scoaterii protezelor dentare, ancorand in mod ferm protezele de os, in acest fel disparand problemele cu nervii expusi la dintii stalpi.

avantaje implanturi dentare arata natural estetic4. Din punct de vedere estetic, lucrarile pe implanturi dentare arata si se simt precum dintii naturali!

Protezele si puntile dentare pot elimina aspectul de imbatranire, insa acestea nu replica in mod fidel dintii naturali si nici spatiile dintre acestia. Atunci cand ne lipsesc dinti, obrazul ‘cade’ iar fata pare imbatrinita. Implanturile dentare opresc insa acest proces, lucrarile pe implanturi aratand si simtindu-se precum dintii naturali.

avantaje masticatie implanturi dentare5. Implanturile confera masticatie confortabila si gust natural!

Puntile dentare pot restaura masticatia la un nivel inferior fata de cel natural. Din cauza faptului ca proteza superioara are nevoie de un schelet metalic, simtul gustului este afectat. Implanturile insa, pot restaura masticatia la un nivel similar cu cea a dintilor naturali, proteza nemaiavand nevoie de scheletul metalic, eliminarea acestuia conferind capacitatea de a simti in mod natural savoarea alimentelor.

avantajele osteointegrarii implanturilor dentare rapide6. Implantul dentar protejeaza osul in care este integrat!

Datorita faptului ca osul este supus unei utilizari naturale, implanturile dentare protejeaza osul in care sunt integrate, ceea ce nu se intampla in cazul puntilor sau protezelor dentare. Puntile dentare exercita presiune in timpul masticatiei doar pe dintii stalpi, in timp ce sub golurile acoperite de punti osul se atrofiaza intrucat acesta nu mai este solicitat in mod natural, asa cum se intampla in cazul unui dinte natural sau a unui dinte restaurat prin implant dentar. Vezi mai multe detalii despre avantajele implanturilor dentare fata de puntile sau protezele dentare.

avantaje implant dentar durata de viata7. Implanturile dentare nu se cariaza, sunt foarte durabile si rezista multi ani!

Implanturile dentare sunt foarte durabile si rezista multi ani, iar cu o ingrijire corecta implanturile dentare pot dura o viata. Va ajuta sa mentineti o igiena sporita, dar va si solicita acest lucru, intretinerea acestora necesitand vizite profilactice periodice.

SOLICITA OFERTA IMPLANT DENTAR / CONSULT ONLINE!

Solicitare Oferta Pret Implant Dentar / Consultatie Online DINTI INTR-O ZI!

Date de contact

Nume Prenume *

Telefon * (includeti prefixul tarii pentru strainatate)

E-mail (optional, insa util pentru a putea primi planuri de tratament)

Localitate/Judet *Servicii stomatologice / Oferte solicitate

 Consultatie implantologie dentara Oferta implantologie dentara Restaurare completa dantura maxilar Restaurare completa dantura mandibula Coroana pe implant dentar Fatete dentare Alte servicii (oferiti detalii in campul observatii de mai jos)

Observatii (optional):

Intrebare de securitate - Scrieti cifra sapte in casuta alaturata: 

Declar că am peste 16 ani și am luat la cunoștință despre Politica de Confidențialitate și sunt de acord cu Termenii și Condițiile site-ului și cu transmiterea informațiilor furnizate către clinicile stomatologice.


Articol publicat în Utile și etichetat cu , , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*