video-implant-dentar-operatie

Video cu pasii realizati de specialisti pentru inserarea implantului dentar

FORMULAR CONSULTATIE / SOLICITARE OFERTA

Implantul dentar reprezinta un surub cu dimensiuni similare cu dintii naturali, fiind realizat din titan (cel mai frecvent intalnit) – care este un metal 100% biocompatibil cu tesuturile umane, sau mai nou din zirconiu, fiind si acesta biocompatibil cu tesuturile umane. Implantul dentar inlocuieste astfel o radacina care a fost pierduta in urma unei extractii sau a altor complicatii stomatologice, sau o radacina care nu mai poate fi salvata si trebuie sa fie inlocuita.

Video cu etapele realizarii unui implant dentar

Pentru inlocuirea unui dinte lipsa, nu este suficient doar implantul dentar, care practic este surubul introdus in os pentru a inlocui radacina dintelui lipsa. Pe acest surub inserat, se va infileta ulterior, un alt element denumit bont protetic – care completeaza implantul dentar si este situat pe partea exterioara a gingiei, acolo unde lipseste coroana dentara. Peste acest element, se va atasa coroana dentara finala care poate fi realizata din diferite materiale, precum: metalo-ceramice, zirconiu-ceramica, integral din zirconiu sau ceramica presata.

Dupa inserarea implantui dentar se astepta o perioada de 3-6 luni, denumita si perioada de osteointegrare. In aceasta interval, corpul pacientului va crea tesut osos nou, care se va depune in jurul filetelor implantului, astfel incat implantul se va stabiliza foarte bine in interiorul osului in care a fost inserat. Dupa osteointegrare, pacientul se va prezenta din nou la medicul de specialitate pentru a incepe procedurile de realizare a coroanei dentare finale.

Informatii complete despre implantul dentar puteti accesa aici.

Solicitare Oferta Pret Implant Dentar / Consultatie Online DINTI INTR-O ZI!

Date de contact

Nume Prenume *

Telefon * (includeti prefixul tarii pentru strainatate)

E-mail (optional, insa util pentru a putea primi planuri de tratament)

Localitate/Judet *Servicii stomatologice / Oferte solicitate

 Consultatie implantologie dentara Oferta implantologie dentara Restaurare completa dantura maxilar Restaurare completa dantura mandibula Coroana pe implant dentar Fatete dentare Alte servicii (oferiti detalii in campul observatii de mai jos)

Observatii (optional):

Intrebare de securitate - Scrieti cifra sapte in casuta alaturata: 

Declar că am peste 16 ani și am luat la cunoștință despre Politica de Confidențialitate și sunt de acord cu Termenii și Condițiile site-ului și cu transmiterea informațiilor furnizate către clinicile stomatologice.


Articol publicat în Utile și etichetat cu , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Video cu pasii realizati de specialisti pentru inserarea implantului dentar

  1. https://secure.gravatar.com/avatar/256e38a20e053dee03e94d3c2f979e28?s=40&d=https%3A%2F%2Fsecure.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G ion vasilica spune:

    AS DORI UN IMPLANT IN PARTEA DE JOS ..CUM SI UNDE AS PUTEA VA MULTMESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*