Oferta reducere pret implant dentar Black Friday 2023

Ofertă Dinţi Ficşi în 24 ore cu implant dentar FastSmile INNO® – 8000RON reducere la restaurările dentare totale «INNOvator Fast Smile®» la maxilar şi/sau mandibulă


Perioada / Data/Ora
30/10/2023 - 31/12/2023

Clinica stomatologica Dental Premier din Bucuresti oferă acestă variantă rapidă şi simplă de restaurare a danturii şi a zâmbetului prin medicii săi cu peste 15 ani de experienţă, ultraspecializaţi în implantologie şi chirurgie dento-alveolara, cu ajutorul implanturilor cu încărcare imediată şi a tehnologiilor de ultima oră «High Tech Dentistry®».

Oferta proteza fixa cu 4 si 6 implanturi pret

Reducere de 8000RON la restaurările dentare totale (maxilar+mandibula) cu implanturi dentare INNO şi lucrare fixă în 24 ore prin INNOvator Fast Smile® – marcă înregistrată Dental Premier!

Clinica Dental Premier este Centru de Excelenţă Dentsply Sirona® – liderul mondial în tehnologie dentară. Deţinem de asemenea Certificatul de Excelenţă pentru implanturi dentare Fast and Fixed Bredent®, graţie numărului mare de reablitări dentare totale realizate cu succes. Peste 13 ani de experienţă, peste 3500 de reabilitări totale, peste 23700 de implanturi inserate cu succes şi peste 21000 pacienţi fericiţi!

Restaurarile dentare totale la maxilar şi/sau mandibular cu INNOvator Fast Smile®
Tehnica INNOvator Fast Smile® este indicată în cazul în care nu mai există niciun dinte (edentaţie totală) sau când puţinii dinţi rămaşi au indicaţie de extracţie. În aceste cazuri, inserarea implanturilor şi aplicarea lucrării fixe provizorii pot fi realizate în 24 de ore.

Implantul dentar cu încarcare imediată reprezintă o tehnică de fixare a unei proteze temporare (coroana) în aceeaşi zi (sau maxim 24 de ore, în cazul reabilitărilor totale) cu inserarea implantului dentar. Prin urmare, pacientul nu mai trebuie să poarte o proteză mobilă, ci poate avea o soluție estetică și funcțională imediată care îi permite să zâmbească fără probleme la ieşirea din clinică: proteza dentara fixa cu 4 si 6 implanturi.

Implantul cu încărcare imediată se realizează în zone cu valoare estetică ridicată, cum ar fi incisivii centrali și în cazul restaurarilor de pe întregul maxilar sau mandibular, caz în care lucrarea provizorie este ataşată pe 4 implanturi drepte şi angulare la 35 grade.

Lucrarea dentară definitivă se aplică în medie la două-trei luni după inserarea implantului dentar.

Restaurarea de tip “INNOvator Fast Smile®” permite utilizarea implanturilor dentare cu încarcare imediată pentru restaurările dentare totale sau parţiale la maxilar sau mandibulă.

“INNOvator Fast Smile” este soluția optimă la problemele estetice și funcționale care schimba calitatea vieții pacientilor, acum cu o reducere de 4000 RON per arcadă dentară.

Mai multe detalii despre sistemele de implant dentar all on 4 si all on 6.

Vezi toate ofertele pentru implanturi dentare de la Dental Premier!

Aceasta reducere este valabila dincolo de perioada de Black Friday, pana la 31.12.2023!


Articol publicat în Oferte, Promotii, Cupoane Reduceri, Vouchere Stomatologie / Implantologie dentara și etichetat cu black friday dentist romania, black friday stomatologie, cat costa implant dentar toata gura, implant all on 6, implant dentar black friday, implant dentar ieftin, oferta dinti ficsi in 24 de ore, oferta fast and fixed, oferta implant dentar all on 4, promotie dantura fixa in 24 de ore, promotii implanturi dentare ieftine, proteza dentara fixa, proteza dentara fixa pe implanturi, proteza pe implant, proteze dentare moderne, reducere implant dentar inno.

S-ar putea sa te intereseze si: