Oferta implant dentar Black Friday 2023

Oferta implant dentar rapid INNO® – 1000RON reducere pana la 31 dec 2023


Perioada / Data/Ora
30/10/2023 - 31/12/2023

oferta reducere implant dentar ieftinClinica Dental Premier oferă acestă variantă rapidă şi simplă de restaurare a danturii şi a zâmbetului prin medicii săi cu peste 10 ani de experienţă, ultraspecializaţi în implantologie şi chirurgie dento-alveolara, cu ajutorul implanturilor cu încărcare imediată şi a tehnologiilor de ultima oră «High Tech Dentistry®».

Oferta reducere pret implant dentar – promotie Dental Premier

Se oferă o reducere de 1000RON la implanturile dentare cu încărcare imediată INNO®, în cazul restaurărilor dentare parţiale.

Ce este implantul dentar INNO®?

Sistemul premium de implant dentar INNO® dezvoltat în Coreea de Sud este disponibil la nivel mondial de peste 20 de ani şi se caracterizează prin avantaje multiple precum:

  • Calitate: un sistem bine proiectat, fabricat din titan pur neutru, INNO® este acceptat cu ușurință de corpul uman. Implanturile INNO® sunt fixate în tuburi de sticlă sterile și sunt deschise chiar înainte de începerea procedurii de implant.
  • Stabilitatea țesuturilor: Designul şurubului contribuie la osteointegrarea puternică şi rapidă
  • Fără micromişcări
    INNO® este un implant care are o bună conexiune între bont şi surub, oferind astfel stabilitate țesuturilor şi împiedicând pătrunderea bacteriilor.

Mai multe despre implantul dentar Inno.

De-a lungul timpului am câştigat încrederea pacienţilor noştri prin tratamente neinvazive, utilizând cele mai minuţioase tehnici şi tehnologie dentară ‘High Tech’ de ultimă oră, totul desfaşurându-se în conditii sigure, aseptice şi folosind metode de sterilizare conform normelor europene.

Experienţa noastră şi dialogul constructiv cu pacienţii sunt garanţia succesului nostru comun.

Faptul că reuşim să schimbam viaţa pacienţilor noştri în bine şi să le oferim un motiv în plus să zâmbească, este cea mai frumoasă parte a meseriei noastre.

Dental Premier – High Tech Dentistry®
EXCELLENCE CLINIC OF DENTSPLY SIRONA – Liderul Mondial în Tehnologie Dentară!
Bucureşti, Str. Maria Rosetti Nr. 26A
Luni-Vineri 09:00 – 21:00 Sâmbătă 09:00 – 15:00
Tel: +40742.288.440 / +40758.237.878
E-mail: contact@dentalpremier.ro
https://www.dentalpremier.ro/

Vezi toate ofertele pentru implant dentar de la Dental Premier!


Articol publicat în Oferte, Promotii, Cupoane Reduceri, Vouchere Stomatologie / Implantologie dentara și etichetat cu black friday stomatologie 2023, dental premier, implant dentar ieftin, implanturi dentare ieftine, oferta implant dentar, promotie implant dentar, reducere implanturi dentare, voucher implant dentar.

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*