oferta implant dentar ieftin bucuresti

Ofertă implant dentar INNO® – 400EUR reducere la restaurările dentare totale «INNOvator Fast Smile®» la maxilar şi/sau mandibulă


Perioada / Data/Ora
01/11/2019 - 31/12/2019

Clinica Dental Premier oferă acestă variantă rapidă şi simplă de restaurare a danturii şi a zâmbetului prin medicii săi cu peste 10 ani de experienţă, ultraspecializaţi în implantologie şi chirurgie dento-alveolara, cu ajutorul implanturilor cu încărcare imediată şi a tehnologiilor de ultima oră «High Tech Dentistry®».

oferta promotie implant dentar ieftin bucuresti

În perioada 1 noi – 31 dec 2019, se oferă o reducere de 400 Euro la restaurările dentare totale cu implanturi INNO şi lucrare fixă în 24 ore prin INNOvator Fast Smile® – marcă înregistrată Dental Premier!

Clinica Dental Premier este Centru de Excelenţă Dentsply Sirona® – liderul mondial în tehnologie dentară. Deţinem de asemenea Certificatul de Excelenţă pentru implanturi dentare Fast and Fixed Bredent®, graţie numărului mare de reablitări dentare totale realizate cu succes. Peste 10 ani de experienţă, peste 2500 de reabilitări totale, peste 19200 de implanturi inserate cu succes şi peste 11700 pacienţi fericiţi!

Restaurarile dentare totale la maxilar şi/sau mandibular cu INNOvator Fast Smile®

Tehnica INNOvator Fast Smile® este indicată în cazul în care nu mai există niciun dinte (edentaţie totală) sau când puţinii dinţi rămaşi au indicaţie de extracţie. În aceste cazuri, inserarea implanturilor şi aplicarea lucrării fixe provizorii pot fi realizate în 24 de ore.

Implantul dentar cu încarcare imediată reprezintă o tehnică de fixare a unei proteze temporare (coroana) în aceeaşi zi (sau maxim 24 de ore, în cazul reabilitărilor totale) cu inserarea implantului dentar. Prin urmare, pacientul nu mai trebuie să poarte o proteză mobilă, ci poate avea o soluție estetică și funcțională imediată care îi permite să zâmbească fără probleme la ieşirea din clinică.

Implantul cu încărcare imediată se realizează în zone cu valoare estetică ridicată, cum ar fi incisivii centrali și în cazul restaurarilor de pe întregul maxilar sau mandibular, caz în care lucrarea provizorie este ataşată pe 4 implanturi drepte şi angulare la 35 grade.

Lucrarea dentară definitivă se aplică în medie la două-trei luni după inserarea implantului dentar.

Restaurarea de tip “INNOvator Fast Smile®” permite utilizarea implanturilor dentare cu încarcare imediată pentru restaurările dentare totale sau parţiale la maxilar sau mandibulă.

“INNOvator Fast Smile” este soluția optimă la problemele estetice și funcționale care schimba calitatea vieții pacientilor, acum cu o reducere de 400 EURO.

Mai multe detalii despre promotia pentru implant dentar aici.

 

 

 

 

 

 


Articol publicat în Oferte, Promotii, Cupoane Reduceri, Vouchere Stomatologie / Implantologie dentara și etichetat cu black friday stomatologie, implant dentar ieftin bucuresti, implant dentar pret accesibil, implanturi dentare ieftine bucuresti, oferta implant dentar bucuresti, produse stomatologice black friday, promotie implant dentar bucuresti, vouchere implant dentar, vouchere stomatologie bucuresti.

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*