coroane dentare zirconiu fatete ceramice portelan

Cerec 3D – DINTI INTR-O ZI! Coroane si fatete dentare ceramice / portelan / zirconiu intr-o singura vizita la stomatolog!

Tehnologia digitala Cerec 3D CAD/CAM, viitorul medicinei dentare!

Cea mai moderna si precisa metoda de reconstructie dentara la nivel mondial, tehnologia computerizata de ultima generatie Sirona CEREC 3D (CEramic REConstrucion), atat de larg raspandita in S.U.A., este ACUM disponibila si in Romania! Doar 7% dintre medicii stomatologi din intreaga lume utilizeaza aceasta tehnologie inovatoare care permite realizarea computerizata de coroane si fatete dentare integral ceramice/zirconiu intr-o singura vizita la clinica stomatologica! Tehnologia CEREC 3D combinata cu implanturile rapide cu incarcare imediata permite specialistilor sa ofere pacientilor UN ZAMBET 100% NATURAL SI O DANTURA PERFECT FUNCTIONALA IN MAI PUTIN DE 24H!

Solicita Oferta Coroane/Fatete CEREC

Ce inseamna CEREC (3D CAD/CAM)?

dinti intr-o zi coroane dentare ceramica portelan zirconiuCEREC = Ceramic Reconstruction sau Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics

Chairside = In cabinet – Tehnologia este utilizata in timp ce pacientul se afla pe scaunul stomatologic.
Economical = Economic – Avantajoasa atat pentru stomatolog cat si pentru pacient!
Restoration = Restaurare – Refacerea dintelui cu aspect natural, functional si rezistent!
Esthetic = Estetica – Restaurarile sunt fara metal si la culoarea dintelui!
Ceramics – Ceramica dentara de inalta rezistenta, foarte apropiata de structura naturala a dintelui!

Solicita Oferta Coroane/Fatete CEREC

7 motive pentru care sa alegeti avantajele tehnologiei CEREC 3D!

  • 1. Sistemul CEREC 3D CAD/CAM permite ca un dinte care necesita coroana dentara, incrustatie sau fateta din portelan sau zirconiu, sa poata fi tratat cu succes intr-o singura vizita la medicul stomatolog! Gratie acestei tehnologii inovatoare, o coroana sau fateta dentara este frezata computerizat in mai putin de o ora!
  • 2. Lucrarile dentare mai complexe, care necesita mai multe elemente, se pot realiza intr-o singura zi sau in termene mult mai scurte decat in cazul lucrarilor similare realizate manual de tehnicieni in laboratoarele de tehnica dentara.
  • 3. CEREC este cel mai inovator sistem CAD/CAM dentar, cu peste 25 de milioane de restaurari in intreaga lume! Cu ajutorul CEREC, specialistul poate SA INREGISTREZE DIGITAL AMPRENTA (prin scanarea zonei respective), SA PROIECTEZE RAPID PE COMPUTER RESTAURAREA NECESARA si SA FREZEZE RAPID SI PRECIS DIN CUBURI DE PORTELAN SAU ZIRCONIU restaurarea astfel proiectata, TOTUL INTR-O SINGURA VIZITA LA STOMATOLOG!
  • 4. Studiile pe termen lung (>25 de ani) au aratat ca rata de success dupa 18 ani este de 86%, iar riscul de fractura dupa un an este de 1%, peste 90% din restaurari fiind intacte dupa 10 ani.
  • 5. Rezultatul final este impresionant, restaurarea fiind de cele mai multe ori aproape imposibil de distins de dintii naturali!
  • 6. Indiferent daca pacientul opteaza pentru o coroana, pentru o incrustatie sau o fateta dentara, blocurile ceramice stratificate si multicolore se transforma in restaurari estetice intr-o singura ora!
  • 7. Economia de timp, se traduce de cele multe ori in economie de bani. Durabilitatea restaurarilor dentare din ceramica integrala este dubla comparativ cu cele ale reconstructiilor dentare traditionale (15 ani fata de 7 ani, cat este recomandata de obicei in cazul lucrarilor metalo-ceramice).

Solicita Coroane/Fatete CEREC

7 motive pentru care sa alegeti avantajele tehnologiei CEREC 3D!

VIDEO – REALIZAREA UNEI COROANE DENTARE


Solicita Coroane Dentare CEREC

VIDEO – REALIZAREA UNEI FATETE DENTARE


Solicita Oferta Fatete CEREC

VIDEO – REALIZAREA UNEI PUNTI DENTARE

Daca pretuiti timpul si va doriti restaurari din ceramica/portelan/zirconiu fara metal, luati neaparat in considerare tehnologia pentru coroane dentare CEREC!


Articol publicat în Stiri si Noutati și etichetat cu , , , , , , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*