preturi fatete dentare ceramica no prep portelan lumineers

Fatetele dentare: Zambet de vedeta cu tehnologia DSD – Digital Smile Design!

Cati dintre noi nu au observant zambetul perfect al vedetelor care apar la televizor? Si cati dintre noi nu s-au gandit macar cum ar fi sa aiba ei insisi un asemenea zambet? Un astfel de lucru este acum posibil prin aplicarea unor fatete dentare.

Ce sunt fatetele dentare?

Aplicarea fatetelor dentare

Fatetele dentare sunt niste “bucatele” subtiri din ceramic (portelan) care se “lipesc” de dinte cu ajutorul unui ciment special, ascunzand astfel imperfectiunile legate de forma, lungimea sau culoarea dintelui.

Fatetele dentare sunt considerate tratamentul cel mai putin invaziv (in care se “ia” cel mai putin posibil din dinte) pentru restaurarea zambetului.

De multe ori medical dentist poate lua decizia aplicarii chiar a unor fatete fara preparatie (“no prep”) care nu necesita “atingerea” dintelui cu freza.
SOLICITA OFERTA FATETE DENTARE

Cui se adreseaza fatetele dentare?

Fatetele dentare se adreseaza in egala masura persoanelor care isi doresc un zambet alb imaculat, de vedeta, cat si celor care doresc isi imbunatateasca aspectul dintilor printr-un zambet natural,  fara ca cei din jur sa observe ca dintii au fost “acoperiti”.

Care sunt avantajele fatetelor dentare?

Un mare avantaj ale fatetelor dentare este ca pacientul poate vizualiza inca de la inceput rezultatul final, fara sa exista riscul ca la sfarsitul tratamentului sa se “trezeasca” in gura cu niste fatete care nu ii plac sa nu i se potrivesc.

Cum este posibil acest lucru si care sunt pasii?

Intr-o prima etapa, pacientului i se vor face o serie de fotografii si i se vor lua amprente ale dintilor (mulaje), pentru ca medicul dentist impreuna cu tehnicianul dentar sa stabileasca viitoarea forma a dintilor (nu neaparat cea finala).

fatete dentare cu digital smile desing

DSD – Digital Smile Design

Cu ajutorul tehnologiei digitale DSD – Digital Smile Design si a tehnicianului dentar, pacientului i se vor aplica niste restaurari dintr-un material provizoriu, pentru a putea vedea forma viitoarelor fatete. Daca pacientul valideaza rezultatul din punct de vedere estetic, se va trece la testarea functionala a acestor lucrari provizorii: trebuie sa ne asiguram ca “muscatura” si contactele intre dinti sunt corecte, pentru ca pacientul sa poata sa si manance fara problem, nu doar sa zambeasca.

Odata ce toate aceste deziderate au fost atinse, se va trece la prepararea dintilor (daca este nevoie), se vor lua noi amprente si se vor obtine fatetele finale din ceramic.

Dorim totusi sa va atragem atentia asupra faptului ca in anumite situatii, cand dintii sunt foarte inghesuiti, este nevoie ca mai intai pacientul sa poarte un aparat ortodontic, care va ajuta la alinierea dintilor, urmand ca dupa finalizarea acestui tratament sa se aplice fatelele dentare.
SOLICITA FATETE DENTARE


Articol publicat în Stiri si Noutati și etichetat cu , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Fatetele dentare: Zambet de vedeta cu tehnologia DSD – Digital Smile Design!

  1. https://secure.gravatar.com/avatar/a9520db93ce72a0f532abe36d09bf83f?s=40&d=https%3A%2F%2Fsecure.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Viorel spune:

    Buna seara::: a-mi puteti spune exact o dantura noua din portelan ce pret are? Și care ar fi timpul fixări acesteia multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*