Cabinete Stomatologice Romania

Serviciile stomatologice romanesti se mentin in topul preferintelor romanilor din diaspora!

Conform unui studiu realizat de agentia de marketing online, Today’s, serviciile medicale din Romania (si in principal cele stomatologice) raman in topul preferintelor romanilor din diaspora. Studiul a analizat evolutia din ultimii 10 ani din punct de vedere al serviciilor pentru care romanii din strainatate revin an de an acasa. Agentia a analizat datele pentru cetatenii stabiliți in tari precum Italia, Spania, Franta sau Marea Britanie.

Cabinete Stomatologice RomaniaServiciile stomatologice din Romania (evident ca orice padure are si uscaturile ei) sunt un brand de tara in strainatate, motiv pentru care si foarte multi straini opteaza pentru turismul dentar in Romania. Piata de turism dentar s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in ultimii ani, aparand clinici stomatologice care ofera servicii de top la nivel international la preturi de 3 pana la 5 ori mai mici decat in alte state membre UE.

In acest sens, va invitam sa analizati doar cateva din motivele pentru care romanii din diaspora aleg clinicile stomatologice din Romania, atunci cand au nevoie sa-si rezolve problemele dentare. Dincolo de investitiile in servicii, romanii din diaspora au in vedere si vacantele in Romania.


Articol publicat în Stiri si Noutati și etichetat cu , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Serviciile stomatologice romanesti se mentin in topul preferintelor romanilor din diaspora!

  1. https://secure.gravatar.com/avatar/3bfbf558aacb342ad1334f49455a2669?s=40&d=https%3A%2F%2Fsecure.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D40&r=G Oana spune:

    Avand in vedere ce preturi sunt in afara, este si normal. Totusi in Buc in unele cazuri sunt preturi mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*